Uw boot heeft flink te lijden door negatieve weersinvloeden van zon, regen, wind en
(zee-)water. De juiste lak en verf beschermen uw boot hier tegen. Vooral vocht vormt een grote bedreiging. Hierdoor kan rot, corrosie en osmose ontstaan. Door regen en kou krijgt roest de kans zich te nestelen in beschadigde lak- en verflagen, met alle gevolgen van dien. Maar ook de schadelijke UV-straling van de zon doet de boot veelal geen goed. Het juiste lak- of verfsysteem beschermt uw vaartuig op de juiste wijze.

Preventief onderhoud is van belang om niet onverwacht voor hoge kosten te komen staan. Zo kunnen wij uw onderwaterschip met roestwerende en/of aangroeiwerende lak- of verfsystemen behandelen. Zo brengen wij uw boot weer in topconditie. In combinatie met een regelmatige poetsbeurt behoudt de verf of lak zijn optimale staat. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen en hoogwaardige verf- en bootlakken. En natuurlijk kiest u zelf de kleur uit een breed assortiment!

Wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan! Voor dit type werkzaamheden is het van belang dat wij de boot eerst zien, voordat wij een passende offerte kunnen uitbrengen. Wij zijn dan ook altijd bereid bij u langs te komen, om de conditie van de boot goed te kunnen bepalen.

Eerst meer informatie? Bel of kom langs op onze werf in Leeuwarden.