Een boot of sloep huren

Te huur

Zelf geen boot? Geen probleem.

Bij ons kunt u een fraaie sloep huren. Zo geniet u ook met uw gezelschap van een dagje ontspanning en plezier op het water. Vanaf de Leeuwarder wijk Zuiderburen (ligplaats bij ons bedrijf aan de Tearnser Wielen, pal achter supermarkt Jumbo) vaart u binnen no-time naar de historische binnenstad van Leeuwarden. Ook bent u via de prachtige vaarroutes snel in Grou, Eernewoude of Sneek; hét watersporthart van Friesland.

Luxe sloep

Deze sfeervolle, voormalige reddingssloep biedt ruimte aan zo’n 10 volwassenen of bijvoorbeeld twee gezinnen. De boot is circa 7 meter lang en 2.35 cm breed en beschikt over een Lombardini 30 pk scheepsdiesel motor en wordt met een volle tank afgeleverd

Stalen vlet

Deze stalen vlet biedt ruimte aan maximaal 6 personen en is 5,5 meter lang en 1,80 meter breed. De boot is voorzien van een solide dieselmotor en helmstokbesturing. Het is dé ideale boot om de grachten van Leeuwarden mee te ontdekken. De vlet passeert moeiteloos alle bruggen!

E-vlet

Het nieuwe varen! Stil, schoon én milieuvriendelijk. Dat zijn de kenmerken van elektrisch varen en dat heeft dus z’n voordelen! Geruisloos vaart deze stijlvolle en uiterst stabiele vlet door de wateren. Zo hoort u pas echt het klotsen van het water; hoe rustgevend!

Gerben van der Weij Watersport

Himpenserdyk 12
8939 BZ LEEUWARDEN

Bel mij

3 + 12 =

Gerben van der Weij Watersport is hét adres in Leeuwarden voor stalling en onderhoud van uw boot. Door jarenlange ervaring weten we als geen ander wat nodig is om probleemloos te varen.

Share This