Zeilschool De Twirre uit Eernewoude organiseert ook deze zomer vanaf onze locatie in Zuiderburen, in de eerste en laatste week van de zomervakantie, zeillessen in optimisten. Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud en lijkt het je leuk om op een leuke, ongedwongen manier kennis te maken met de zeilsport? Geef je dan nu op! Je kunt kiezen uit drie verschillende cursussen:

IMG_6126


Piraat (leeftijd 7 tot 10 jaar)
In deze zeilcursus krijg je 5 lessen van 2 uur en heb je les van maandag t/m vrijdag.
De lessen starten om 9:00 uur. Je krijgt les in een optimist waar je met z’n tweeën in zit; dus neem vooral je vriendje of vriendinnetje mee! Je leert op een enthousiaste manier kennis maken met de zeilsport.
Je betaalt voor deze week € 90,-.

Matroos (leeftijd 7 tot 10 jaar)
Deze zeilcursus komt overeen met de Piraat-cursus: je krijgt 5 lessen van 2 uur en hebt les van maandag t/m vrijdag. De lessen starten om 11:15 uur. Je zit bij deze cursus alleen in een optimist.
Je betaalt voor deze week € 125,-.

Admiraal (leeftijd 10 t/m 12 jaar)
Kun je al een klein beetje zeilen of wil je het serieus leren? Meld je dan aan voor deze cursus. Je krijgt 5 lessen van 3 uur en hebt les van maandag t/m vrijdag. De lessen beginnen om 14:00 uur. Je krijgt les in een optimist (1 kind per optimist).
Voor deze cursus betaal je € 165,-.

Dus lijkt het je leuk om sportief bezig te zijn in de vakantie en de basisprincipes van de zeilsport te leren? Meld je dan nu aan (samen met je vriendje of vriendinnetje)!


Voor meer informatie en aanmelden:

Zeilschool de Twirre
T: 0511 – 53 97 32
E: info@detwirre.nl
www.detwirre.nl
http://detwirre.nl/zeilen-en-varen/cwo-zeilschool/zeillessen-zuiderburen/