Stalling in Leeuwarden

De ideale zomer- of winterstalling

Op zoek naar winterstalling of zomerstalling voor uw boot? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een drietal moderne en geïsoleerde loodsen die een droge én vorstvrije winterstalling garanderen. Wij zijn gespecialiseerd in het stallen van sloepen. Met ingang van het seizoen 2020/2021 bieden wij geen buitenstalling meer aan.

Uit het water wordt het onderwaterschip van uw boot schoongespoten, waarna de boot wordt opgebokt in één van onze loodsen. Wij beschikken over voldoende robuuste bokken voor het zorgvuldig stallen van zeil- en motorboten. In het voorjaar worden de boten – zodra het weer dit toelaat – weer vaarklaar gemaakt. 

Wij bieden ‘full service winterstalling’ en bieden naast stalling alle mogelijke diensten qua onderhoud, reiniging, renovatie en reparatie aan uw vaartuig. Alles voor uw boot onder één dak!

Tarieven voor winterstalling: 1 oktober tot 1 mei

Soort stallingKosten (per m2)
Stalling in de hal all-in tarief (per m²)€ 44,50
Het hierboven genoemde bedrag is inclusief de kosten voor kranen, schoonspuiten onderwaterschip, transport op werf, opbokken, bokhuur en milieutoeslag. Wij rekenen voor de winterstalling een minimaal factuurbedrag van € 400,- incl. BTW.
Stalling in de hal (per m²) € 36,50
De hierboven genoemde bedragen zijn exclusief de kosten voor kranen, schoonspuiten, winterklaar maken etc.

Tarieven voor zomerstalling: 1 mei tot 1 oktober

Soort stallingKosten (per m2)
Stalling in hal (per m²) € 26,50
Genoemde bedragen zijn exclusief de kosten voor kranen, schoonspuiten, winterklaar maken etc.

Gerben van der Weij Watersport B.V.

Himpenserdyk 12
8939 BZ LEEUWARDEN

Gerben van der Weij Watersport is hét adres in Leeuwarden voor stalling en onderhoud van uw boot. Door jarenlange ervaring weten we als geen ander wat nodig is om probleemloos te varen.

Share This